Младен Мачар представља видео-спот за нови сингл "Чекај" VIDEO

Б.П.
Младен Мачар представља видео-спот за нови сингл "Чекај" VIDEO

СОКОЛАЦ-Кантаутор Младен Мачар представља нови сингл "Чекај", за који је недавно објављен и пратећи видео-спот, а прича je о човјеку "који чека да би журио, односно, жури да би чекао".

Текст нумере потписује Драгана Мачар, док је Младен аранжман урадио у сарадњи са Филипом Миовчићем, који је такође био задужен за микс и мастеринг. Такође, Мачар стоји иза вокала и бас гитаре, док је Миовчић свирао клавијатуру.

- Данас се човјеку намеће да увијек мора нешто да чека. Због тога временом губи стрпљење и почиње све више да жури у животу, јер има осјећај да нема довољно времена низашта - каже Мачар. Додаје да човјек тако често није свјестан тренутка у свом животу, па не може да процјени када треба, а када не треба да чека или жури.

Видео-спот за пјесму "Чекај" је дјело Алена Хаџића Морриса, који потписује режију, едитовање, постпродукцију и камеру, а у њему се као статисти појављују дјеца, Мачареви пријатељи и суграђани Сокоца, Пала и Сарајева,, док се у у овом споту за бубњевима поново нашао Берин Тузлић.

На крају, желим да се захвалим свим статистима који су се добровољно одазвали за учествовање у снимању видео-спота, а посебно господину Вељку који нам је уступио простор за снимање истог – каже Мачар о споту који је објавила "Хаyат продукција". Подсјећамо, Мачар се музиком бави искључиво креативно, користећи бас гитару као основу у свом стваралаштву, и то неколико врста бас гитара, комбинујући их са различитим звучним ефектима, на неколико начина, односно техника свирања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана