Mladen Mačar predstavlja video-spot za novi singl "Čekaj" VIDEO

B.P.
Mladen Mačar predstavlja video-spot za novi singl "Čekaj" VIDEO

SOKOLAC-Kantautor Mladen Mačar predstavlja novi singl "Čekaj", za koji je nedavno objavljen i prateći video-spot, a priča je o čovjeku "koji čeka da bi žurio, odnosno, žuri da bi čekao".

Tekst numere potpisuje Dragana Mačar, dok je Mladen aranžman uradio u saradnji sa Filipom Miovčićem, koji je takođe bio zadužen za miks i mastering. Takođe, Mačar stoji iza vokala i bas gitare, dok je Miovčić svirao klavijaturu.

- Danas se čovjeku nameće da uvijek mora nešto da čeka. Zbog toga vremenom gubi strpljenje i počinje sve više da žuri u životu, jer ima osjećaj da nema dovoljno vremena nizašta - kaže Mačar. Dodaje da čovjek tako često nije svjestan trenutka u svom životu, pa ne može da procjeni kada treba, a kada ne treba da čeka ili žuri.

Video-spot za pjesmu "Čekaj" je djelo Alena Hadžića Morrisa, koji potpisuje režiju, editovanje, postprodukciju i kameru, a u njemu se kao statisti pojavljuju djeca, Mačarevi prijatelji i sugrađani Sokoca, Pala i Sarajeva,, dok se u u ovom spotu za bubnjevima ponovo našao Berin Tuzlić.

Na kraju, želim da se zahvalim svim statistima koji su se dobrovoljno odazvali za učestvovanje u snimanju video-spota, a posebno gospodinu Veljku koji nam je ustupio prostor za snimanje istog – kaže Mačar o spotu koji je objavila "Hayat produkcija". Podsjećamo, Mačar se muzikom bavi isključivo kreativno, koristeći bas gitaru kao osnovu u svom stvaralaštvu, i to nekoliko vrsta bas gitara, kombinujući ih sa različitim zvučnim efektima, na nekoliko načina, odnosno tehnika sviranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana