Лена Ковачевић наступила у Бањалуци

Миланка Митрић
Foto: Б.Брезо

Бањалука – Џез пјевачица Лена Ковачевић наступила је вечерас у пуној концертној дворани Банског двора у Бањалуци, и у сат и по времена приредила публици још једно музичко путовање кроз добро познате пјесме у нешто другачијим верзијама.

 

Љубитељи њених пјесама имали су прилику да уживају у извођењу нумера као што су„Дубине”, „Само да ми је”, „Caffe”, „Лето је”, које су урађене у посебним аранжманима за ову прилику.

- Недостајали сте ми, недостајала ми је Бањалука и недостајао ми је овај дивни простор где смо били пре пар година. Хвала свима који су вечерас омогућили да овде будемо заједно и да поделимо неке тренутке којих ћу увек да се сећам – рекла је Ковачевићева.

Ковачевићева је извела и неколико пјесама рађених за филм „Није лоше бити човек”, Душана Ковачевића, за који је музику писао Момчило Бајагић Бајага, али и неколико традиционалних нумера.

- Имамо један мали омаж филму „Није лоше бити човек”,  с обзиром на то да је изашао недавно. Имали су срећу да су две године чекали на премијеру филма, а онда кад се десила премијера, дошао је омикрон, тако да је филм јако кратко емитован. Но, имаћемо и серију, биће емитована и овде, те ћемо се тако још дружити с причом из филма. У сваком случају, Бајага је написао дивну музику на Душкове текстове – додала је она.

С Ковачевићевом је наступио Макс Кочетов на саксофону, Срђан Танасковић на клавијатурама и Марко Фабри на бас гитари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана