Биоскопски хит "оживио" пјесму из 2004. године

ГС
Биоскопски хит "оживио" пјесму из 2004. године

Филм "Anyone but You" вратио је романтичне комедије "на велика врата", а судећи по популарности на друштвеним мрежама "оживио" и пјесму из 2004. године.

Ради се о пјесми "Unwritten" Наташе Бедингфилд која је поново оживјела те се појављује на листама најслушанијих широм свијета, а истовремено је и једна од најкориштенијих музичких подлога за видее на ТикТоку.

"Anyone but You" у кина је стигао крајем децембра 2023. године, а од тад популарност хита из 2004. године не јењава. У првих неколико дана по изласку ове романтичне комедије пјесма "Unwritten" имала је више од милион стримова на онлајн платформама.

На ТикТоку постоје на десетине хиљада снимака уз "Unwritten", а неки од њих броје милионе прегледа.

Сама пјевачица дијелила је видее корисника уживајући у поновној популарности овог хита, а недавно је наступила и на "People's Choice Awards" гдје је извела управо ову нумеру.

@pokemonmasterzo there isn’t song in the world I couldnt get down to @jerseyyjoe #heiswe #iwouldntmind #fyp I Wouldnt Mind - ♱

"Имала сам пјесме у филмовима и раније, али овај пут ми се заиста свиђа начин на који је искориштена на тако посебан начин да се осјећаш радосно. Људи је заправо пјевају док напуштају кина", изјавила је Наташа о пјесми.

Бен и Беа изгледају као савршен пар, али након невјероватног првог споја догоди се нешто што њихову ватрену привлачност претвори у ледену - све док се неочекивано не нађу заједно на вјенчању у Аустралији. Зато раде оно што би учиниле било које двије зреле одрасле особе - претварају се да су пар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана