Bioskopski hit "oživio" pjesmu iz 2004. godine

GS
Bioskopski hit "oživio" pjesmu iz 2004. godine

Film "Anyone but You" vratio je romantične komedije "na velika vrata", a sudeći po popularnosti na društvenim mrežama "oživio" i pjesmu iz 2004. godine.

Radi se o pjesmi "Unwritten" Nataše Bedingfild koja je ponovo oživjela te se pojavljuje na listama najslušanijih širom svijeta, a istovremeno je i jedna od najkorištenijih muzičkih podloga za videe na TikToku.

"Anyone but You" u kina je stigao krajem decembra 2023. godine, a od tad popularnost hita iz 2004. godine ne jenjava. U prvih nekoliko dana po izlasku ove romantične komedije pjesma "Unwritten" imala je više od milion strimova na onlajn platformama.

Na TikToku postoje na desetine hiljada snimaka uz "Unwritten", a neki od njih broje milione pregleda.

Sama pjevačica dijelila je videe korisnika uživajući u ponovnoj popularnosti ovog hita, a nedavno je nastupila i na "People's Choice Awards" gdje je izvela upravo ovu numeru.

@pokemonmasterzo there isn’t song in the world I couldnt get down to @jerseyyjoe #heiswe #iwouldntmind #fyp I Wouldnt Mind - ♱

"Imala sam pjesme u filmovima i ranije, ali ovaj put mi se zaista sviđa način na koji je iskorištena na tako poseban način da se osjećaš radosno. Ljudi je zapravo pjevaju dok napuštaju kina", izjavila je Nataša o pjesmi.

Ben i Bea izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerovatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu - sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Zato rade ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe - pretvaraju se da su par.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana