Слободан Владушић у Бањалуци промовисао роман “Омама”

Миланка Митрић
Слободан Владушић у Бањалуци промовисао роман “Омама”

БАЊАЛУКА - Књижевно вече “Разговор с писцем” одржано је вечерас у препуној сали за промоције у Народној и универзитетској библиотеци Републике Српске, а гост је био српски књижевник Слободан Владушић, који је промовисао свој најновији роман “Омама”.

- Свака промоција је прича за себе и на свакој се догоди нешто што човек не планира. То има неку своју драж, те се на свакој промоцији различито повежете с публиком. Ова промоција је била потпуно другачија од свих на којима сам био и ја сам заиста уживао, а надам се и публика. Имао сам мотивацију да говорим, како и иначе имам, али овога пута је била и појачана, захваљујући чињеници да дуго нисам био у Бањалуци. Овај град волим и у њему имам баш доста пријатеља, тако да се све фино поклопило и било ми је заиста лепо - рекао је Владушић за “Глас Српске” након промоције.

Осим аутора, на овом догађају говорила је и професорица Филолошког факултета у Бањалуци Јеленка Пандуревић, која је читала одређене дијелове романа “Омама” те направила осврт на цјелокупан Владушићев рад и одређене сегменте поменутог дјела.

Модератор разговора била је Александра Глишић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана