Slobodan Vladušić u Banjaluci promovisao roman “Omama”

Milanka Mitrić
Slobodan Vladušić u Banjaluci promovisao roman “Omama”

BANjALUKA - Književno veče “Razgovor s piscem” održano je večeras u prepunoj sali za promocije u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske, a gost je bio srpski književnik Slobodan Vladušić, koji je promovisao svoj najnoviji roman “Omama”.

- Svaka promocija je priča za sebe i na svakoj se dogodi nešto što čovek ne planira. To ima neku svoju draž, te se na svakoj promociji različito povežete s publikom. Ova promocija je bila potpuno drugačija od svih na kojima sam bio i ja sam zaista uživao, a nadam se i publika. Imao sam motivaciju da govorim, kako i inače imam, ali ovoga puta je bila i pojačana, zahvaljujući činjenici da dugo nisam bio u Banjaluci. Ovaj grad volim i u njemu imam baš dosta prijatelja, tako da se sve fino poklopilo i bilo mi je zaista lepo - rekao je Vladušić za “Glas Srpske” nakon promocije.

Osim autora, na ovom događaju govorila je i profesorica Filološkog fakulteta u Banjaluci Jelenka Pandurević, koja je čitala određene dijelove romana “Omama” te napravila osvrt na cjelokupan Vladušićev rad i određene segmente pomenutog djela.

Moderator razgovora bila je Aleksandra Glišić.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana