Дјело Ричарда Озмана постало свјетска сензација: Слава љубави и пријатељству

Г.С.
Дјело Ричарда Озмана постало свјетска сензација: Слава љубави и пријатељству

БАЊАЛУКА - Свјетска сензација “Клуб убистава четвртком” Ричарда Озмана, књига која је за невјероватно кратко вријеме оборила све рекорде читаности, ускоро ће бити доступна љубитељима књижевности у издању “Вулкан издаваштва”.

Наиме, роман је продат у скоро милион примјерака у Великој Британији и проглашен је најпродаванијом књигом када су у питању белетристика, нефикција и издања у тврдом и меком повезу. Роман је постао трећа најпродаванија књига свих времена у Великој Британији.

- Добро написана, урнебесна и годи срцу. Драж овог романа лежи у томе што је много више од кримића. Поред тога што одаје почаст љубави, слави и пријатељство, које нас одржавају у животу без обзира на околности - наводи “Дејли експрес”, док ју је “Тајмс” прогласио крими романом мјесеца.

Књига читаоце води међу зелене брежуљке Кента, у мирни комплекс за старе, гдје се четворо необичних пријатеља састаје сваког четвртка и уз чашу вина и колачиће са вотком истражују стара, неријешена убиства и тако вјежбају мале сиве ћелије. Међутим, једног сунчаног дана, на њиховом се прагу дешава право убиство, а они се први пут налази усред истраге стварног случаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана