Djelo Ričarda Ozmana postalo svjetska senzacija: Slava ljubavi i prijateljstvu

G.S.
Djelo Ričarda Ozmana postalo svjetska senzacija: Slava ljubavi i prijateljstvu

BANjALUKA - Svjetska senzacija “Klub ubistava četvrtkom” Ričarda Ozmana, knjiga koja je za nevjerovatno kratko vrijeme oborila sve rekorde čitanosti, uskoro će biti dostupna ljubiteljima književnosti u izdanju “Vulkan izdavaštva”.

Naime, roman je prodat u skoro milion primjeraka u Velikoj Britaniji i proglašen je najprodavanijom knjigom kada su u pitanju beletristika, nefikcija i izdanja u tvrdom i mekom povezu. Roman je postao treća najprodavanija knjiga svih vremena u Velikoj Britaniji.

- Dobro napisana, urnebesna i godi srcu. Draž ovog romana leži u tome što je mnogo više od krimića. Pored toga što odaje počast ljubavi, slavi i prijateljstvo, koje nas održavaju u životu bez obzira na okolnosti - navodi “Dejli ekspres”, dok ju je “Tajms” proglasio krimi romanom mjeseca.

Knjiga čitaoce vodi među zelene brežuljke Kenta, u mirni kompleks za stare, gdje se četvoro neobičnih prijatelja sastaje svakog četvrtka i uz čašu vina i kolačiće sa votkom istražuju stara, neriješena ubistva i tako vježbaju male sive ćelije. Međutim, jednog sunčanog dana, na njihovom se pragu dešava pravo ubistvo, a oni se prvi put nalazi usred istrage stvarnog slučaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana