Једномјесечни притвор Сенади Тодоровић и Адиси Дропић

Срна
Једномјесечни притвор Сенади Тодоровић и Адиси Дропић

Тузла - Општински суд у Сребренику одредио је једномјесечни притвор Сенади Тодоровић /53/, настањеној на подручју те општине, и Адиси Дропић Ђорђевић /34/ из Тузле због сумње да су починиле кривично дјело навођење на проституцију, саопштено је данас из Тужилаштва Тузланског кантона.

Кантонално тужилаштво наводи да постоји сумња да је Тодоровићева од 2017. до краја октобра ове године наводила и подстицала већи број жена да гостима њеног угоститељског објекта на подручју Сребреника пружају сексуалне услуге за новац, у собама у објекту или на другим локацијама.

При томе је дио новца узимала за себе, а дио су задржавале дјевојке, или је од гостију ових објеката директно добијала одређене новчане износе или поклоне за ове услуге.

Ђорђевићева је осумњичена да је од јуна до краја октобра ове године у Сребренику и Тузли водила одређене дјевојке у угоститељски објекат код Тодоровићеве, која их је наводила да пружају сексуалне услуге гостима, те је и сама наводила одређени број дјевојака да једном мушкарцу на различитим локацијама пружају сексуалне услуге и од њега и дјевојака узимала одређене новчане износе.

Припадници Сектора криминалистичке полиције су, према налогу Тужилаштва и наредби Општинског суда Сребреник, извршили претресе угоститељског објекта у власништву Тодоровићеве, као и на другим локацијама које су користиле осумњичене, након чега су ухапшене.

Оне су, након криминалистичке обраде, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предате у надлежност Тужилаштва.

Поступајући тужилац је донио наредбу о спровођењу истраге и испитао осумњичене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана