Jednomjesečni pritvor Senadi Todorović i Adisi Dropić

Srna
Jednomjesečni pritvor Senadi Todorović i Adisi Dropić

Tuzla - Opštinski sud u Srebreniku odredio je jednomjesečni pritvor Senadi Todorović /53/, nastanjenoj na području te opštine, i Adisi Dropić Đorđević /34/ iz Tuzle zbog sumnje da su počinile krivično djelo navođenje na prostituciju, saopšteno je danas iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Kantonalno tužilaštvo navodi da postoji sumnja da je Todorovićeva od 2017. do kraja oktobra ove godine navodila i podsticala veći broj žena da gostima njenog ugostiteljskog objekta na području Srebrenika pružaju seksualne usluge za novac, u sobama u objektu ili na drugim lokacijama.

Pri tome je dio novca uzimala za sebe, a dio su zadržavale djevojke, ili je od gostiju ovih objekata direktno dobijala određene novčane iznose ili poklone za ove usluge.

Đorđevićeva je osumnjičena da je od juna do kraja oktobra ove godine u Srebreniku i Tuzli vodila određene djevojke u ugostiteljski objekat kod Todorovićeve, koja ih je navodila da pružaju seksualne usluge gostima, te je i sama navodila određeni broj djevojaka da jednom muškarcu na različitim lokacijama pružaju seksualne usluge i od njega i djevojaka uzimala određene novčane iznose.

Pripadnici Sektora kriminalističke policije su, prema nalogu Tužilaštva i naredbi Opštinskog suda Srebrenik, izvršili pretrese ugostiteljskog objekta u vlasništvu Todorovićeve, kao i na drugim lokacijama koje su koristile osumnjičene, nakon čega su uhapšene.

One su, nakon kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predate u nadležnost Tužilaštva.

Postupajući tužilac je donio naredbu o sprovođenju istrage i ispitao osumnjičene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana