Данијел Тривалић негирао кривицу: Бојећи се полиције бомбу одбацио под свој аутомобил

Н. Т.
Данијел Тривалић негирао кривицу: Бојећи се полиције бомбу одбацио под свој аутомобил

Бањалука - Данијел Тривалић (36) из Бањалуке, који је у априлу одбацио ручну бомбу под свој аутомобил “ауди” у Билећкој улици, у Основном суду у Бањалуци изјавио је да се не осјећа кривим за оптужбе које му тужилаштво ставља на терет.

Против њега је оптужницу подигло бањалучко Окружно тужилаштво којом га терети за недозвољену производњу и промет оружја или експлозивних материја. Тривалић је оптужен јер је 11. априла у Билећкој улици у Бањалуци одбацио ручну бомбу која се откотрљала под његов паркирани аутомобил. Према незваничним информацијама, тог дана наводно је кренуо да почини кривично дјело, а када је изашао из аутомобила угледао је полицајце па је “паклену направу” одбацио од себе, као и фантомку.

Тада је побјегао, али су га полицајци брзо сустигли и савладали, а бомбу су уклонили припадници Цивилне заштите. Тривалићев адвокат Марко Микеш потврдио је да је његов клијент негирао кривицу и истакао да оптужницу  не може да коментарише јер још није почело суђење. Тривалић је више пута је хапшен и осуђиван због посједовања оружја, злоупотребе дрога и насилничког понашања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана