Danijel Trivalić negirao krivicu: Bojeći se policije bombu odbacio pod svoj automobil

N. T.
Danijel Trivalić negirao krivicu: Bojeći se policije bombu odbacio pod svoj automobil

Banjaluka - Danijel Trivalić (36) iz Banjaluke, koji je u aprilu odbacio ručnu bombu pod svoj automobil “audi” u Bilećkoj ulici, u Osnovnom sudu u Banjaluci izjavio je da se ne osjeća krivim za optužbe koje mu tužilaštvo stavlja na teret.

Protiv njega je optužnicu podiglo banjalučko Okružno tužilaštvo kojom ga tereti za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija. Trivalić je optužen jer je 11. aprila u Bilećkoj ulici u Banjaluci odbacio ručnu bombu koja se otkotrljala pod njegov parkirani automobil. Prema nezvaničnim informacijama, tog dana navodno je krenuo da počini krivično djelo, a kada je izašao iz automobila ugledao je policajce pa je “paklenu napravu” odbacio od sebe, kao i fantomku.

Tada je pobjegao, ali su ga policajci brzo sustigli i savladali, a bombu su uklonili pripadnici Civilne zaštite. Trivalićev advokat Marko Mikeš potvrdio je da je njegov klijent negirao krivicu i istakao da optužnicu  ne može da komentariše jer još nije počelo suđenje. Trivalić je više puta je hapšen i osuđivan zbog posjedovanja oružja, zloupotrebe droga i nasilničkog ponašanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana