Осумњиченима за шверц миграната запаљена два BMW-a и „голф“

Небојша Томашевић
Foto: Илустрација

ПРИЈЕДОР - Непознате особе запалиле су два аутомобила марке BMW у власништву Јасмина С. као и „голф“ Радомира Б. из Новог Града, а оба власника возила познати су по кривичним дјелима, сазнаје „Глас Српске“.

Извор близак истрази је казао да се претпоставља да су  паљевине међусобно повезане и да је могуће да се ради о обрачуну, али да надлежни то још истражују.

Према незваничним информацијама, Јасмин С. и Радомир Б. недавно су  привођени због шверца миграната. Јасмин С. сумњичен је и за шверц наркотицима.

У Полицијској управи Приједор потврдили су да je увиђајем утврђено да су возила запаљена.

- До пожара је дошло усљед дјеловања отвореног пламена. Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу изазивање опште опасности - саопштено је из полиције.

Сва три возила су запаљена протекле ноћи. Прво је око један час подметнут пожар под два BMW-a која су била паркирана у Жељезничкој улици у Новом Граду, а 50 минута касније плануо је и „голф“ Радомира Б. у селу Равнице код Новог Града.

Пожар на сва три возила угасили су припадници Територијалне ватрогасне јединице Нови Град. Возила су употпуности уништена.

- Када је наша екипа изашла на терен, возила су већ била у пламену. Ватра је брзо стављена под контролу. На интервенцијама су у оба случаја учествовала по три ватрогсца са возилом. О узроку пожара ми не можемо да говоримо - рекли су у ТВЈ Нови Град.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана