Ухапшен осумњичени за убиство у Студентском центру Неџарићи

Аваз, Кликс
Ухапшен осумњичени за убиство у Студентском центру Неџарићи

САРАЈЕВО - На подручју илиџанског насеља Бутмир, десет минута иза поноћи ухапшен је С.Т., осумњичен за јучерашње убиство у Студентском центру Неџарићи у Сарајеву.

- Он је смјештен у просторије за задржавање особа лишених слободе те ће након криминалистичке обраде у току дана бити предат у надлежност Тужилаштва Кантона Сарајево - изјавио је портпарол Минисатрства унутрашњих послова Кантона Сарајево Мирза Хаџиабдић.

Сарајевској полицији јуче је у 11:35 пријављено да је у згради Студентског центра, дошло до сукоба након чега је убијен руководилац смјештаја у Студентском дому Неџарићи у Сарајеву Алмир Шкријељ.

За његово убиство осумњичен је Сејо Тахировић, који је, такође радник Дома гдје је запослен као економ. Злочин се догодио у ходнику, након краће свађе. Тахировић је потегнуо, највјероватније, кухињски нож којим је нанио Шкријељу више убодних рана у трбух и леђа. Свему је свједочила и једна жена којој је због шока помоћ пружила екипа Хитне медицинске помоћи Кантона Сарајево, те је превезена у болницу.

Двојица сукобљених упосленика Студентског центра у Неџарићима су раније били у лошим односима и послије одређеног времена су се помирили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана