Случај “Замрзивач”: Смиљани Срнец 15 година затвора за убиство сестре

ГС
Случај “Замрзивач”: Смиљани Срнец 15 година затвора за убиство сестре

ВАРАЖДИН - Вараждински Жупанијски суд осудио је неправоснажно на 15 година затвора Смиљану Срнец за убиство сестре Јасмине Доминић.

О убиству сестре Смиљана Срнец није пуно говорила. Кроз сузе је рекла да јој никад не би учинила ништа нажао, да су се слагале и да јој јако недостаје још и данас. Психијатри су је означили као манипулаторку, а тужилац као особу која је способна убити, оптужити друге да би “спасила своју кожу”.

Јуче је одржан посљедње излагање тужилаштва и обране. Више од сата Ирма Багарић, замјеница жупанијског државног тужиоца, и чаковечки адвокат Крешимир Голубић, бранилац Смиљане Срнец, износили су своје аргументе за оптужницу и против ње.

Подсјетимо, Смиљана Срнец (45) оптужена је за убство своје сестре Јасмине, које се догодило прије 20 година, након чега је до фебруара прошле године Јасминино тијело било скривено у замрзивачу у кући Смиљане Срнец у Паловцу.

О том случају писали су и свјетски медији, а случај “Фрижидер” један је од најинтригантнијих у хрватској енциклопедији злочина.

(НН)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана