Пожар у текстилном предузећу: Изгорјели спрат и 18 машина за шивење

Срна
Foto: Илустрација

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Узрок пожара који је захватио просторије предузећа текстила у Источном Новом Сарајеву је спој на напојној јединици рачунара, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Повријеђених није било, али је спрат објекта у потпуности изгорио. Изгорјело је 18 машина за шивење и већа количина материјала.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево у недјељу, 2. маја, око 23 часа пријављено је да у Улици војводе Радомира Путника у Источном Новом Сарајеву гори кровна конструкција на просторији предузећа текстила.

Након што су Ватрогасна бригада Источно Сарајево и ватрогасне јединица Пале и Кантона Сарајево угасиле пожар, полицијски службеници извршили су увиђај на лицу мјеста у присуству судског вјештака и том приликом констатовали да је до пожара дошло усљед споја на напојној јединици рачунара.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево пријављена су три кривична дјела, регистрована су два нарушавања јавног реда и мира, а догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана