Осуђени силеџија мамио жене у стан

Јелена Станић
Осуђени силеџија мамио жене у стан

Невесиње - Бивши ватерполиста београдских клубова Црвена звезда и Партизан Миљан Чоловић (37) ухапшен је у Невесињу због сумње да је узнемиравао жене и позивао их да имају сексуалне односе са њим, потврђено је “Гласу Српске”.

Како незванично сазнајемо, Београђанин је приведен у недјељу након пријаве да се у хаустору држао за међуножје и мамио пролазнице.

- Полиција је интервенисала након анонимне пријаве једне од становница које је блудник позивао. Жртва је испричала да се Чоловић држао за међуножје и звао је да уђе у његов стан, како би имали сексуалне односе - рекао је извор близак истрази.

Према његовим ријечима, Београђанин то није радио први пут.

- Против њега је било још таквих притужби. Више жена у Невесињу се жалило да их је мамио. Није било физичког контакта него је жртве само вербално узнемиравао - додао је наш извор.

Из Полицијске управе Требиње, наводећи иницијале, потврдили су да је Чоловић ухапшен.

- Полиција је након истраге утврдила да је М. Ч. из Београда протекли викенд на различите начине полно узнемиравао више женских особа, након чега је ухапшен - рекли су у ПУ Требиње.

Чоловић је осуђен на три године затвора за силовање кућне помоћнице у његовом стану у београдском насељу Белвил новембра 2014. године. 

Апелациони суд у Београду је у образложењу одлуке навео да су олакшавајуће околности за осуђеног биле то што је ријеч о релативно младој особи те је имао у виду током доношења пресуде његово здравствено стање и живот прије извршења кривичног дјела.

Чоловићев тадашњи адвокат је тада изјавио да је суђење ватерполисти било пуно контроверзи јер се дешавало у периоду штрајка адвоката и да су свједоци током суђења мијењали исказе.

Ослобођен дијела оптужби 

Миљан Чоловић је био оптужен и за покушај силовања М. М. крајем 2014. године. Он је тада за српске медије изјавио да је истина да је у шуми био интиман са М. М., али да је није силовао.

Апелациони суд је потврдио одлуку Вишег основног суда која је оптуженог ослободила оптужбе покушаја силовања новембра 2014. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана