Глумцу Сергеју Трифуновићу у родном Мостару демолирано возило на паркингу

ГС
Foto: Кликс

МОСТАР - Београдском глумцу Сергеју Трифуновићу у родном Мостару, гдје је на одмору, демолиран је аутомобил SAAB који се налазио на паркингу у улици Бискупа Буцоњића у насељу Ватикан, потврђено је за портал Кликс.

Како су за портал рекли у Оперативном центру Министарства унутрашњих послова Херцеговачко- неретванског кантона (МУП ХНК), случај оштећења возила је данас у 13.45 полицији лично пријавио глумац.

-По његовој пријави су полицијски службеници одмах изашли на мјесто догађаја и установили да је причињена материјална штета. Разбијено је предње вјетробранско стакло и пробушена гума, а више детаља биће познато након детаљно проведених законом предвиђених истражних радњи – казали су у МУП-у ХНК.

- Дошао сам у свој Мостар и ево неко је то вандализовао, исекао ми гуму, разбио шајбу и поцепао кров ножем. Ко зна шта је то у питању. Мислим да екипа прекопута у кафићу зна, али то ти је Мостар у 21.веку. Једино што могу да претпоставим, јер, ауто је био паркриран више пута и раније на овом паркингу и београдске табле никога нису иритирале, да је ово вјероватно на релацији Вележ -Зрињски, неки успаљени млади мозак - рекао је Трифуновић за портал "Аваза".

Упитан шта даље одговорио је: „Ништа, мењати гуму, тражити шајбу“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана