Бивши директор “АРС Тоурса” пуштен на слободу

nezavisne.com
Бивши директор “АРС Тоурса” пуштен на слободу

Синиша Антић (44), бивши директор туристичке агенције АРС Тоурс који је ухапшен јутрос јер је осумњичен да је противправно присвојио 63.000 КМ, отпуштен је након испитивања у Полицијској управи Бањалука, сазнају Независне.

Поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука је одлучио да осумњиченог пусти на слободу, а, незванично, против њега ће у редовној процедури бити достављен извјештај за кривично дјело “Злоупотреба службеног положаја или овлашћења”.

Антић је ухапшен јутрос у акцији “Аеродром”, након вишемјесечне истраге које је вођена под надзором Окружног јавног тужилаштва Бања Лука. Полицијски службеници су утврдили да се С.А. сумњичи да је током 2017. и 2018. године, приликом продаје туристичких аранжмана, добијени новац умјесто полагања на рачун предузећа чије је био одговорно лице, присвојио за себе и оштетио предузеће за износ од око 63.000 КМ. 

Незванично, Антић је осумњичен да је новац који је агенција узимала за реализацију путовања и обавеза према другим агенцијама задржавао за себе.

Током истраге одузета је одређена документација и саслушан је већи број лица, а што ће послужити као доказ у кривичном поступку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана