Аутом ударио полицајку која је регулисала саобраћај у Тузли

ГС
Аутом ударио полицајку која је регулисала саобраћај у Тузли

ТУЗЛА - Жена из Живиница повријеђена је у саобраћајној несрећи која се догодила на дијелу јужне магистрале у Тузли.

Недуго послије на истом мјесту је повријеђена и полицајка која је регулисала саобраћај због увиђаја у првој саобраћајној несрећи.
Портпарол Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона Амра Капиџћ за Клиџ.ба је казала да се прва саобраћајна несрећа догодила око 8:15 сати у непосредној близини зграде Хигијене.

“Аутомобил марке Пассат 6 којим је управљао 66-годишњи М. Б. из Тузле ударио је 59-годишњу пјешакињу иницијала Р. Х. из Живиница. Повријеђена особа је након саобраћајне несреће превезена у Универзитетски клинички центар у Тузли”, прецизирала је Капиџић.

Из Универзитетског клиничког центра у Тузли су казали да је пјешак примљен у Клинику за ортопедију и трауматологију, а након обраде је пуштена на кућно лијечење.

Сат и по касније догодила се нова саобраћајна несрећа на истом дијелу јужне магистрале, а у њој је повријеђена полицајка.

Капиџић нам је казала да је том приликом 29-годишњи С. Н., иначе страни држављанин, аутомобилом марке Опел Астра ударио полицајку која је вршила регулацију саобраћаја због увиђаја у првој саобраћајној несрећи.

Увиђај су на мјесту несреће обавили тузлански полицајци.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана