Супружници платили све дугове суграђана у апотеци

radiosarajevo.ba
Супружници платили све дугове суграђана у апотеци

НОВИ ТРАВНИК - Супружници из Новог Травника с тренутном адресом у иностранству, а који су жељели да остану анонимни, платили су сва дуговања суграђана у апотеци у Новом Травнику.

Радница и одговорна особа ове апотеке Данијела Јукић рекла је за портал “Радиосарајево.ба” да овај диван гест никако не треба остати анониман.

“Ради се брачном пару који су били у посјети мајци у родноме граду, Новом Травнику. У нашу апотеку ушетали су јучер с циљем да плате све дугове наших пацијената. Сав дуг у виду комерцијалног асортимана је отплаћен. Нисмо жељели да есенцијални асортиман улази у то, јер ће свакако пацијенти добити рецепте бесплатно од Дома здравља”, рекла је Јукић за поменути портал.

Да се добро добрим враћа, управо се показало на овом случају. Како пише “Радиосарајево.ба“, ова апотека никада нити једног пацијента, који није био у могућности да плати, кући није “вратила” без лијека.

“До сада нити једног пацијента колегице из наше љекарне нису вратиле, без обзира који су лијекови у питању и која је њихова цијена. Неки људи нису осигурани, неко једноставно нема довољно како би купио. Ми смо осјетљиви посебно на дјецу и старије особе. Једноставно, изнађемо неко рјешење и помогнемо пацијентима, али смо зато и дуговали већу суму новца. Можда су то људи на неки начин и препознали”, испричала је Јукићева за сарајевски портал и додала да се увјерила да се “добро добрим враћа”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана