Радојичић Онемогућен концерт Хариса Џиновића

Глас Српске
Радојичић Онемогућен концерт Хариса Џиновића

Бањалука - Концерт Хариса Џиновића у Бањалуци је отказан. Ову информацију на свом Твитер профилу потврдио је и градоначелник Бањалуке Игор Радојичић који је написао да концерт не може бити одржан, те да је за то крива група “Правда за Давида”.

“Плато су заузеле групе које протестују. Уплашени грађани се разилазе. Жалосно”, написао је Радојичић.

Неколико минута касније објавио је и да је концерт онемогућен. “Оштећена опрема озвучења, трг блокиран. Концерт не може бити одржан. Протест је одржан, концерт онемогућен”, написао је Радојичић.

Након одржаног скупа на Тргу Крајине, чланови групе су неко вријеме ходали улицама Бањалуке, а на крају су отишли на паркинг код Краша гдје је планиран концерт.

Ту су уз повике и увреде прво почупали каблове и прекинули музику, након чека су се попели на бину и забранили одржавање концерта.

Људи који су дошли на концерт су се разишли. Један од предводника протеста је Драшко Станивуковић. Међу учесницима протестне шетње су и високи званичници ПДП-а Младен Иванић, Бранислав Бореновић и Јелена Тривић.

Чланови групе “Правда за Давида” одржали су вечерас протестни скуп на Тргу Крајине који је први пут најављен а надлежни органи су дали одобрење за његово одржавање како је и затражено од 18.00 до 20.00 часова.

Он је рекао да неће ићи са Трга док његови захтјеви не буду испуњени. Драгичевић је јуче саопштио списак захтјева уочи протеста који укључују оставке и хапшења појединих особа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана