ПУ Бањалука: Утврђујемо идентитет полицајца који је шутирао грађанку

Глас Српске
ПУ Бањалука: Утврђујемо идентитет полицајца који је шутирао грађанку

БАЊАЛУКА - Полицијска Управа бањалука саопштила је да се ради на утврђивању идентитета полицајца који је ногом шутирао током дешавања на Тргу Крајине у уторак.

Из Полицијске управе Бањалука реаговали су на ауторски текст посланика у НС РС Небојше Вукановића који је објавио у “Ослобођењу”, а у којем он тврди да је полицајац са снимка начелник Сектора полиције Раденко Стакић.

“На основу анализе видеозаписа, утврђено је да се на видеоснимку не налази Раденко Стакић, који се у датом тренутку налазио у службеним просторијама Полицијске управе Бања Лука, о чему може посвједочити више лица који су се са њим тамо сусрела, као и снимци видео надзора у ПУ. Рад на идентификовању полицијског службеника са спорног снимка на који се Вукановић позива је у току, а након идентификовања о свему ће бити информисана Служба за заштиту интегритета и законитости у раду, Јединица за професионалне стандарде, Министарства унутрашњих послова Републике Српске, ради предузимања мјера и радњи из њихове надлежности”, наводи се у саопштењу Полицијске управе Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана