Највјенчање полуфинале и финале је пред вама: У програму АТВ-а у понедјељак 24.4. и уторак 25.4.2017.

ATV
Највјенчање полуфинале и финале је пред вама: У програму АТВ-а у понедјељак 24.4. и уторак 25.4.2017.

Неизвјесност је у порасту, сви су у ишчекивању свечаног тренутка када ћемо сазнати ко ће ове године понијети титулу „Највјенчања". О побједнику одлучују гледаоци, а још мало времена је остало за гласање. Сретног гласача очекује поклон златаре Купрешак у износу од 500 КМ!

У понедјељак, 24.04.2017 са почетком у 21:00 час на програму АТВ-а очекује вас полуфинална емисија најромантичнијег шоу програма "Највјенчање". У емисији, поред свих љубавних прича од такмичара, на основу којих ћете још једном моћи одлучити за кога да гласате, гледаћете и будуће младенке које су се пријавиле за наградну игру у борби да освоје вјенчаницу из снова. На основу њихових прича како су своје савршено вјенчање замислиле, Студио Хера ће једној од њих поклонити оно што им недостаје – вјенчаницу.

Наредно вече, уторак 25.4.2017. у 21:00 час, уз музичке госте, такмичаре и навијаче, званице и домаћине, почиње ноћ славља, ноћ ишчекивања и одлуке ко ће освојити престижну титулу побједнуика! Брачни парови су све ближе овој титули и главној награди у износу од 5000 КМ UniCredit Bank Banja Luka! Побједнике очекују и награде бутика Јелена и Orfej foot fashion.

Иако се за сада уска битка води међу три пара, још није сигурно ко ће побиједити. Но једно је сигурно, и у једном су такмичари исти, а то је да они славе своју љубав пред цијелим свијетом и сви заслужују побједу. Ипак о побједнику одлучују гледаоци гласањем путем смс-а. Сретни смс очекује поклон у вриједности од 500 КМ. Појединости о паровима и начину гласања можете сазнати на www.atvbl.com и фб страници АТВ Бања Лука и Највјенчање АТВ.

Завршница ће бити узбудљива и веома забавна. Такмичари ће са вама подијелити своје утиске и каква су њихова очекивања, сада, када се све ближи крају и великом финалу. Сазнаћете кога сматрају највећим конкурентом за побједу.

Овогодишњи такмичарски парови су; Бојана и Дражен Сувајац, Слађана и Александар Шкрба, Горјана и Милош Благојевић, Сања и Далибор Марјанац, Маја и Давид Цапоне, Виолета и Томислав Тамбурић, Жељка и Дејан Николић, Бојана и Радомир Цицовић. Кроз досадашње емисије сте могли да видите њихова вјенчања, њихова размишљања о брачним темама и њихове љубавне приче. Видјели сте како се сналазе у разним дисциплинама као што су пеглање, везање кравате, асоцијације, плес, али и кување. Било је ту и згода и незгода, али најважније да су се сво добро забавили.

Да би брачни живот био још слађи, у емисији сте могли да сазнате разне рецепте које вам је припремала Антифриз Пинк – велики зналац љубавних зачина и укуса који побуђују страст и заљубљеност. Потрудила се да вам открије пуно рецепата са којима можете зачинити своју везу и свој брак.

Сваки брак је јединствен и свако вјенчање је лијепо на свој начин. Управо своју јединственост желе да прикажу брачни парови који су се пријавили за титулу „Највјенчања". Свако од њих вјерује да је баш њихово вјенчање оно НАЈ!

Да би и ваше вјенчање било НАЈ, Студио Хера дао вам је пуно савјета о организацији вјенчања и избору вјенчанице.

Сви такмичарски парови, звијезде ове АТВ емисије, сагласни су да је Највјенчање пројекат који промовише праве, истинске вриједности брака и љубави и поручују свима који су се скоро вјенчали или тек то треба да ураде да се свакако пријаве за нову сезону.

Финале је пред нама, још увијек можете да гласате и учествујете у томе да један брачни пар добије титулу „Највјенчања" и главну награду од 5000 КМ! Гласањем учествујете у наградној игри „Најсретнији смс" а срећни добитник ће освојити поклон у вриједности од 500 КМ!

Они који се желе пријавити за наредну сезону могу то учинити путем телефона: 051 348 248, или е-maila: [email protected].

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 12 беба
Рођено 12 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана