Компанија Mozzart уз социјално угрожене грађане Зворника

Mozzart
Компанија Mozzart уз социјално угрожене грађане Зворника

Регионални лидер у приређивању игара на срећу увијек је уз грађане којима је помоћ најпотребнија. Кроз бројне новчане и робне донације, компанија Mozzart је до сада пружила подршку хиљадама социјално угрожених широм наше земље. Овог пута, донација прехрамбених и хигијенских пакета стигла је корисницима Центра за социјални рад у Зворнику, што у овој установи веома цијене.

- Пакете смо подијелили, путем нашег Центра, лицима која нису материјално обезбијеђена и која нису способна за рад, како би им олакшали свакодневницу. Руководство Центра изузетно цијени хумани гест компаније Мозарт која је нашој установи социјалне заштите пружила подршку и показала вољу да помогне нашим корисницима – поручио је вршилац дужности директора Центра за социјални рад Зворник, Иван Стевић.

Зворнички Центар за социјални рад у својој евиденцији има више од 500 социјално угрожених грађана, међу којима је 407 корисника једнократне и 154 корисника сталне новчане помоћи.

Осим новчане, често им је потребна помоћ у набавци хране и хигијенских производа. Услијед великог броја корисника и лица у стању социјалне потребе, кажу, указала се потреба Центра да им пружи додатну помоћ како би осјетили да неко и за њих брине. Партнер у тој мисији била им је компаније Mozzart из које је упућена донација у прави час.

Донације из Mozzartа у протеклом периоду стигле су и у Центре за социјални рад у другим градовима, као и у бројне јавне кухиње и организације које се брину о социјално угроженима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана