Какво нас вријеме очекује наредних дана

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- У Републици Српској ће до четвртка, 8. септембра, бити сунчано и топло вријеме, а потом се уз јачи развој облака очекују киша и пљускови праћени грмљавином, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Метеоролози су за сутра најавили претежно сунчано и топлије вријеме. Дуваће слаб источни, сјевероисточни или промјенљив вјетар, у другом дијелу дана понегдје јужних смјерова.

Јутарња температура ваздуха од 12 до 19, у вишим предјелима од девет, а дневна од 26 до 31, у вишим предјелима од 21 степен Целзијусов.

Сунчано и топло очекује се и у сриједу, 7. септембра, а касније послијеподне уз развој облака понегдје на сјеверу и истоку могући су киша и пљускови праћени грмљавином.

Јутарња температура ваздуха од 13 до 20, у вишим предјелима од 12, а дневна од 26 до 31, у вишим предјелима од 22 степена Целзијусова.

Први дио дана у четвртак, 8. септембра, биће претежно сунчано и топлије уз малу облачност, а послијеподне и увече локално ће доћи до јачег развоја облака који ће донијети кишу и пљускове праћене грмљавином, понегдје и непогоде.

Јутарња температура ваздуха од 15 до 21, у вишим предјелима од 12, а дневна од 27 до 33, а у вишим предјелима од 22 степена Целзијусова. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана