Kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA- U Republici Srpskoj će do četvrtka, 8. septembra, biti sunčano i toplo vrijeme, a potom se uz jači razvoj oblaka očekuju kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Meteorolozi su za sutra najavili pretežno sunčano i toplije vrijeme. Duvaće slab istočni, sjeveroistočni ili promjenljiv vjetar, u drugom dijelu dana ponegdje južnih smjerova.

Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 19, u višim predjelima od devet, a dnevna od 26 do 31, u višim predjelima od 21 stepen Celzijusov.

Sunčano i toplo očekuje se i u srijedu, 7. septembra, a kasnije poslijepodne uz razvoj oblaka ponegdje na sjeveru i istoku mogući su kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom.

Jutarnja temperatura vazduha od 13 do 20, u višim predjelima od 12, a dnevna od 26 do 31, u višim predjelima od 22 stepena Celzijusova.

Prvi dio dana u četvrtak, 8. septembra, biće pretežno sunčano i toplije uz malu oblačnost, a poslijepodne i uveče lokalno će doći do jačeg razvoja oblaka koji će donijeti kišu i pljuskove praćene grmljavinom, ponegdje i nepogode.

Jutarnja temperatura vazduha od 15 do 21, u višim predjelima od 12, a dnevna od 27 do 33, a u višim predjelima od 22 stepena Celzijusova. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana