Блицнет проширио асортиман за кориснике мобилне мреже: Нова понуда телефона за неограничене разговоре у мрежи

Ж. К.
Блицнет проширио асортиман за кориснике мобилне мреже: Нова понуда телефона за неограничене разговоре у мрежи

Бањалука - Компанија "Блицнет" обезбиједила је квалитетне мобилне телефоне по приступачној цијени, а асортиман је проширен са још два одлична модела - HTC Desireе 626G и Samsung Galaxy Grand Prime.

- Без обзира на то за који се модел одлучили, сваки од телефона својим ће изгледом и функционалношћу засигурно задовољити потребе већине корисника. Осим доброг телефона са "Блицнет" мобилном мрежом корисници могу користити Моби+ претплату коју троше онако како њима одговара јер немају ограничавајуће унапријед дефинисане бонусе. Ту су и неограничени разговори у мрежи по фер принципу, па у пакету добијају флексибилност и уштеду која је свима добродошла - казали су у "Блицнету".

HTC Desire 626G са Моби 35+ претплатом кошта само 49, а Samsung Galaxy Grand Prime 29 КМ. У вишим тарифама телефони су 1 КМ, а цијене су са ПДВ-ом уз уговор на 24 мјесеца.

HTC Desire 626G је веома моћан андроид телефон, покреће га брзи octa-core 1.7 GHz процесор са 1 GB RAM меморије, тако да без икаквих проблема обавља више задатака у исто вријеме. Задња камера са 13 MP снима фантастичне фотографије док предња камера са 5 MP даје изврсне селфије. Интерна меморија од 8 GB пружа довољно простора за чување фотографија, апликација и других садржаја који се приказују на 5-инчном дисплеју HD резолуције. Меморију је могуће проширити microSD картицом до 32 GB. Модел je дуал SIM кориснику два телефонска броја пружа практичност у коришћењу.

Samsung Galaxy Grand Prime је идеалан спој функционалности и елеганције. Фантастичне перформансе даје му андроид оперативни систем 5.1. у комбинацији са quad-core 1.2 GHz процесором и 1 GB RAM меморије. Такође има 8 GB меморије и може се са картицом проширити до 64 GB. Има веома танко тијело (само 8,6 мм), предњу камеру са 5 MP ултрашироким углом покривања, тако да је снимком могуће обухватити далеко већи простор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана