Мјештани челиначке улице Воје Митрова жале се на слаб притисак воде

Глас Српске
Мјештани челиначке улице Воје Митрова жале се на слаб притисак воде

Челинац - Мјештани челиначке улице Воје Митрова, који годинама кубуре са слабим притиском воде, огорчени су на надлежне јер им, како кажу, већ трећу годину обећавају да ће овај проблем ријешити, али је све остало на ријечима.

Кажу да током дана једва имају воду, а неријетко се дешава да су њихове славине потпуно суве, док рачуни редовно стижу.

Мјештанка Јасмина Јериловић испричала је да су надлежни још у јулу поручили да је све спремно за почетак изградње базена којим ће овај проблем бити ријешен.

- Тада су рекли да је само питање дана кад ће почети радови. Прошло је више од три мјесеца, а проблем још није ријешен. Ни истуширати се не можемо како треба, док о прању одјеће у веш-машини могу само да сањам. Комшије због проблема са водом одлазе из Челинца, јер ни у 21. вијеку немамо нормалне услове за живот - пожалила се Јериловићева.

Начелник Челинца Момчило Зељковић истакао је да је у току реализација пројекта снабдијевања водом комплетне општине.

- Тренутно рјешавамо проблем снабдијевања водом у мјесним заједницама Марковац и Осјечко. По завршетку ових радова побољшаће се и снабдијевање водом у улици Воје Митрова - казао је Зељковић.

Додао је да брзина радова зависи од временских прилика, те да је у МЗ Марковац тренутно у току постављање шахтова, док мајстори истовремено у Осјечком праве базен.

Д. С.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана