Više je ne prepoznaje: Slava je promjenila moju sestru

Agencije
Više je ne prepoznaje: Slava je promjenila moju sestru

Mlađa sestra Kris Džener, Karen Hugton ekluzivno je otkrila za "RadarOnlajn" zašto ne može da podnese svoju stariju i slavnu sestru.

Kako „RadarOnlajn" prenosi, Karen je prvo svoju sestru prozivala na Fejsbuk strani i sarkastično pozivala ljude da se „mole za nju".

"Zapravo nisu joj potrebne molitve nego vodka hahahaha...", napisala je, očigledno aludirajući na navode medija da Kris previše pije.

U intervjuu za "RadarOnlajn" Karen je objasnila šta ima protiv svoje rođene sestre.

"Bijesna sam na nju jer mi ne odgovara na pozive. To me boli. Ne zanima me koliko novca ima i koliko je poznata, ona je moja sestra. Ne plašim je se", rekla je i dodala da se Kris potpuno otuđila od svojih bližnjih otkako se preselila u Los Anđeles i postala poznata.

Karen vjeruje da njena sestra nije uspjela da pronađe sreću.

"Mislim da joj je potreban unutrašnji mir. U njoj nema topline, previše radi kako bi stvorila novac, ali da li je to čini srećnom – ne znam. Mislim da joj je potrebno više smijeha"

Pedesetosmogodišnja mama Džener pominjala je svoju mlađu sestru u rijaliti šouu. Naime, ona je rekla da nije u kontaktu sa sestrom koja se "bori s unutrašnjim demonima" što donekle može objasniti zašto joj se ne javlja. Ipak, Karen smatra da Kris jednostavno ne može da podnese istinu pa da je zato izbjegava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana