Tom Hardi snima rep album

Glas Srpske
Tom Hardi snima rep album

Britanski glumac Tom Hardi uskoro bi mogao da osvoji i muzičku industriju.

Zvijezda filma “Pobjesnjeli Maks”, 40-godišnji Tom Hardi snima hip-hop album zajedno sa muzičkim producentom Semom Vilijamsom.

Ova vijest je mnoge iznenadila, s obzirom na to da je malo poznato da se glumačka zvijezda u svojim tinejdžerskim danima bavio repovanjem.

Kako je poznato, Tom i Sem ovih dana vrijedno rade na izboru pjesama za album. Iako je glumac još uvijek nesiguran u vezi sa objavljivanjem i predstavljanjem svoje muzike, velika imena poput produkcijske kuće “Vorner bros” su zainteresovana za njegov rad, a mnogi bliski ljudi smatraju da postoji velika mogućnost da ove pjesme dostignu vrh muzičkih lista.

Inače, Tom Hardi je u intervjuu za Bi-Bi-Si 2011. godine govorio o svojim prvim koracima u muzici. Kako je istakao tada, on je u 14. godini počeo da se bavi ovim muzičkim pravcem, a imao je čak potpisan ugovor za ploču.

- Nekada sam bio sa tipom koji je bio menadžer Lile Džejms, kao i Lorin Hil, Prasu, Fudžisa i tako dalje. Radio sam sa producentima koji su dobili “Gremi”, kao što su Voren Rajker i Gordon Vilijams. Snimio sam tonu stvari, ali nikada ništa nije objavljeno - kazao je Hardi svojevremeno.

Iako su mnogi obožavaoci Hardija mislili da je njegova muzika izgubljena, Tomov mikstejp, snimljen pod pseudonimom “Tomi No. 1”, pojavio se na servisu “Bendkemp” sa linkom na “Saundklaudu”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana