Sve spremno za invaziju najboljeg zvuka

Sve spremno za invaziju najboljeg zvuka 05.08.2018 10:05 | Glas Srpske

Ljubitelji elektronske muzike za četiri dana doći će na svoje, jer je sve spremno za invaziju najboljeg zvuka, kako glasi jedan od sklogana najvećeg festivala elektronske muzike u BiH koji će se 9. 10. i 11. avgusta održati u autentičnom i jedinstvenom ambijentu banjalučke tvrđave Kastel.

Osim regionalnih imena, po prvi put na ove prostore stiže i di-džej Boris, producent iz Njujorka koji potpisuje zanimljiva izdanja koja su izašla za neke od najčuvenijih svjetskih izdavačkih kuća kao što su SCI+TECH ili Carl Coy Intec. Stižu nam Vanilaz, energični hrvatsko - slovenačiki duo čiju muziku su birali i izvodili i velikani poput Davida Gete i Hardvela, a nastupali su na binama nekih od prestižnih svjetskih festivala. Divollu & Markward su produkcijski dvojac koji dolaze iz Beograda, preferiraju haus klupski zvuk kojeg već nekoliko godina uspješno promovišu na regionalnoj muzičkoj sceni. Iz Beograda nam dolazi i Andrej Meler, još jedno ime u usponu čija popularnost vrtoglavo raste i to ne samo u regionalnim već i u svjetskim okvirima, što je rezultat bogatog producentskog umjeća, koje je utjelovljeno u veliki hit UNDERWORLD - BORN SLIPPY (ANDREW MELLER REINCARNATION REMIX) koji je neizostavan na svjetskim plesnim podijumima o čemu svjedoči i visoka pozicija na listi singlova čuvenog Bitporta!

Podsjećamo da su do sada potvrđeni nastupi internacionalnih di-džej superzvijezda:  Boris Brejcha, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofeanbach, Ojxa, Sander Van Doorn, LTJ Bukem i regionalna muzička imena: Mladen Tomić, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Goran Emkić, Bagasound, BLACKOUT PROJECT: PHAT PHILLIE & BIZZO BODEGA, Dee Jax, EDO MAAJKA, IRIE FM, Kawiar Manguera, Rea, Woodie, Zlijay, Edu C., Frankie NV, KRISTIJAN MOLNAR, Life4Funk, Marko Vuković, NILU (DK), Petar Cvetković, Zlatnichi...© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica