„One tri“ promovisale novu pjesmu VIDEO

„One tri“ promovisale novu pjesmu VIDEO 29.11.2017 10:28 | Aleksandra Glišić

Banjalučki bend „One tri“, koji čine Maja Tatić, Ružica Čavić i Svjetlana Ceca Vidović, juče je predstavio novi singl i spot pod nazivom „Prva od one tri“.

Scenario za spot potpisuje Ružica Čavić, režiju je radio Radoslav Pandurević, a producent je Radio-televizija Republike Srpske.

- Pjesma je završena u maju, a ja sam jedva čekala kada će doći dan premijere. Pošto sam pisala tekst i muziku, nadam se da sam to dobro uradila, a aranžman je uradio moj suprug - kazala je Čavićeva.

Istakla je da se na nastupima trude da izvode pjesme koje im se i privatno sviđaju.

Svjetlana Ceca Vidović je zadovoljna zbog promocije pjesme i naglašava da njih tri čitav život dišu notama, a ovo je, kaže, kulminacija tih nota.

- Izuzetan je osjećaj zajedno sa prijateljicama podijeliti nešto ovako sa ljudima koje vas vole. Nadamo se da ćemo početkom proljeća izvesti još jedan koncert - rekla je Vidovićeva, napominjući da je snimanje spota bilo izuzetno zanimljivo.

Maja Tatić najavljuje da će uskoro objaviti još pjesama.

- Najviše se radujemo koncertima, jer smo tu sa publikom i mi sami dobijemo nagradu. Sve ono što mjesecima pripremamo tada iznesemo na scenu, ostavimo i srce i dušu i tu nam bude najljepše - naglasila je Tatićeva.