Objavljena prva najava za film “Iks-men: Mračni Feniks”

Agencije
Objavljena prva najava za film “Iks-men: Mračni Feniks”

Studio “20th Century Fox” objavio je prvu najavu za novi film iz “Iks-men” serijala - “Iks-men: Mračni Feniks”, koji stiže u srpske bioskope 14. februara.

Mlada glumica Sofi Tarner, jedna od glavnih glumica popularne serije “Igra prestola”, našla se u ulozi Džin Grej, koja u ovom filmu dobija potpunu moć Feniksa.

Trejler daje mali uvid u to šta publika može da očekujemo od, kako naglašava distributer “Megakom film”, jedne od najintrigantnijih priča “Iks-men” sage.

Najava prikazuje razvoj Džin Grej od neželjenog djeteta koje je greškom izazvalo saobraćajnu nesreću, do konfliktne i temperamentne mlade žene.

Profesor Iks pokušava da pomogne Džin da savlada svoje moći, dok Mistik, koju glumi Dženifer Lorens, želi da ga kazni za laganje mladog mutanta.

Očekivano, sa druge strane su Magnito i njegovi mutanti koji ohrabruju Džin da oslobodi moć Mračnog Feniksa.

U “Mračnom Feniksu”, ekipa se suočava sa svojim najstrašnijim neprijateljem, koji dolazi iz njihovih redova, Džin Grej. Tokom spasilačke misije u svemiru, Džin pogađa misteriozna kosmička sila, koja ju je učinila beskrajno moćnom, ali i nestabilnom pri povratku kući.

Džin, koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži Iks-men tim na okupu. Kada porodica počne da se raspada, moraju pronaći način da se ujedine i, ne samo sačuvaju Džininu dušu, nego i spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom.

Pored Sofi Tarner i Dženifer Lorens, publika će gledati Džejmsa Mekavoja, Majkla Fasbendera i Džesiku Častejn.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana