Neverne bebe i Parni valjak za kraj

Glas Srpske
Neverne bebe i Parni valjak za kraj

Nastupom bendova "Neverne bebe" i "Parni valjak" završen je dvanaesti "Kastel rok fest" u Banjaluci.

Publika složna u jednom, da su svi muzičari napravili odličnu atmosferu, te da je događaj koji je trajao tri dana bio prava muzička poslastica. Tokom posljednje večeri  nešto starija publika od početka do kraja je prepjevala sa bendovima.

Uz hitove "Praštam", "Ljubav", "Kuća za spas", te Akijeve "Zastave", pjesmu "Dođi" ili "Za malo nježnosti" Banjalučani su se oprostili od ovogodišnjeg rok festivala, koji je protekao u najboljem redu, te ni kiša nije uspjela da pokvari svirku drugog dana festivala kada su nastupili Bajaga i "Instruktori", "Let 3" i "Urban".

Organizatori su slavili što su manifestaciju uspješno priveli kraju, a jedna Goga slavila je rođendan i imala je tu čast da čestitka samo za nju bude ispisana iza leđa muzičara "Parnog valjka".

Tri dana dobrog roka opravdala su ideju manifestacije, a ljubiteljima dobrog roka ostaje da čekaju sljedeću godinu i nove rok legende na sceni tvrđave Kastel.

Prvog dana festivala nastupili su bendovi "Vatra", "Piloti" i Toni Cetinski, dok su veče kasnije publiku zabavljali Bajaga i "Instruktori", "Let 3" i "Urban".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana