Lijam Nison prevario javnost: Samo sam se šalio

Agencije
Lijam Nison prevario javnost: Samo sam se šalio

Lijam Nison nedavno je podigao prašinu u javnosti izjavom da se zabavlja sa "izuzetno poznatom ženom". U međuvremenu se ispostavilo da je glumac samo želio da se malo zabavi.

Sedam godina nakon što je njegova supruga Nataša Ričardson nastradala tokom nezgode na skijanju, zvijezda filma "Taken" izjavila je za "Independent" da je nastavila sa svojim životom i našla novu ljubav.


"Bilo bi me sramota da kažem njeno ime, ona je izuzetno poznata. Moraću da dam sve od sebe za nju", rekao je glumac prije nekoliko dana.

Nakon ove objave, društvene mreže su preplavile horde obožavalaca koji su pokušavali da pogode ko je dotična dama, pominjući u šali čak i Angelu Merkel i kraljicu Elizabetu.

Na kraju se ispostavilo da je došlo do nesporazuma, odnosno da Nison nije bio nimalo ozbiljan kada je dao spornu izjavu, piše news.com.au.

"U intervjuu vezanom za promociju njegovog novog dokumentarca, Nison se našalio sa irskim novinarem. Komični ton njegove izjave nažalost nije došao do izražaja u štampanoj formi", izjavio je portparol glumca za magazin "People".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana