Lepa Brena u gipsu narednih šest sedmica

Agencije
Lepa Brena u gipsu narednih šest sedmica

Pjevačica Lepa Brena, koja je prije nekoliko dana doživjela nezgodu i polomila obje ruke u Hrvatskoj, operisana je u subotu u Ortopedskoj klinici u Lovranu.

- Operacija je trajala sat. Zbog težeg preloma žbice desne ruke (podlaktične kosti, prim. aut) koristili smo moderan i manje invazivan zahvat koji omogućuje raniji oporavak. Gips na desnoj ruci nosiće najmanje šest sedmica, a na lijevoj ipak nešto kraće. Iz bolnice bi trebalo da je otpustimo tokom sljedeće sedmice - rekao je ortopedski hirurg Hrvoje Mokrović.

Da se Brena osjeća dobro, potvrdio je i njen sin Stefan Živojinović.

- Mama je dobro i sve je pod kontrolom - rekao je on.

Portparol Lepe Brene Ivana Đorđević rekla je da se pjevačica osjeća dobro i da se oporavlja.

Porodica Živojinović se povodom trenutne situacije oglasila saopštenjem.

- Zahvaljujemo na velikoj pažnji koju su nam ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brizi za zdravstveno stanje folk zvezde. Porodica Živojinović koristi priliku i da zahvali medijima na objektivnom izveštavanju, ali i da predstavnike štampanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgovoriti na novinarska pitanja u vezi s njenim zdravstvenim stanjem - piše u saopštenju.

Pjevačica se u petak ujutro, poslije doručka na terasi hotela u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, okliznula i nezgodno pala te tom prilikom polomila desnu ruku i povrijedila lakat lijeve ruke.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana