Izložba fotografija Z.E.T. magija otvorena u Banjaluci

Glas Srpske
Izložba fotografija Z.E.T. magija otvorena u Banjaluci

Izložba fotografija Z.E.T. magija, na kojoj su predstavljene fotografije sa prošlogodišnjeg muzičkog Z.E.T. festivala, koji je održan u Šipovu, otvorena je juče u banjalučkom Banskom dvoru Kulturnom centru.

Organizatori su održali i konferenciju na kojoj su se predstavili ovogodišnji učesnici, muzički kritičar i novinar Branimir Bane Lokner, doktor za rokenrol Milić Vukašinović i Ivan Dečak iz grupe "Vatra". Oni su najavili da će ovogodišnji Z.E.T. fest biti održan od 26. do 29. jula na Janjskim otokama kod Šipova.

- Drago mi je što učestvujem na ovom događaju. Radujem se što ćemo svirati na festivalu koji ima svoju magiju. Nisam do sada znao da ću imati i s ekologijom neke veze, ali, eto, imam - rekao je Vukašinović.

Frontmen sastava "Vatra" Ivan Dečak izrazio je zadovoljstvo što je u prilici da prisustvuje prvoj tribini Z.E.T. festa.

- Drago mi je da sam ovdje. Posljednjih nekoliko godina stalno putujemo, pa sam kao pravi zet, nikada nisam kući. Ja volim svirati u prirodi i očekujem što više ljudi i, ako bude dobrog društva, biće to prava priroda i društvo - istakao je Dečak.

Prva Z.E.T. tribina "Kako (ni)je propao rokenrol" trebalo je da bude održana sinoć u Vijećnici Banskog dvora Kulturnog centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana