Digla ruke: Veze su posljednja stvar o kojoj razmišljam

Agencije
Digla ruke: Veze su posljednja stvar o kojoj razmišljam

Pjevačica Tejlor Svift otkrila je da slava i bogatstvo dolaze sa cijenom...

Popularna pjevačica povezivana je sa nekima od najpoželjnijih muškaraca Holivuda, ali iako joj je tek 24 godine, izjavila je da je digla ruke od potrage za ljubavlju.

Ona je otvorila svoju dušu za magazin "Vog" i priznala da nije zainteresovana za veze jer je maltene nemoguće naći partnera koji bi mogao da se nosi sa njenim uspjehom i karijerom.

"Sastanci su posljednja stvar o kojoj razmišljam jer zaista ne mogu da zamislim kako bi veza mogla da funkcioniše, uzevši u obzir moj način života. Ne znam kako bi bilo koji dečko mogao da bude pored svoje djevojke, okružene u svakom trenutku sa dvadesetak muškaraca sa fotoaparatima, znajući da ne može da je zaštiti jer je to život koji je sama odabrala", objašnjava Svift.

"Ne vidim kako bi to moglo da funkcioniše pa zato i ne razmišljam o tome, a kada se ukaže neka prilika, bježim od nje glavom bez obzira. Znam da muškarci misle da bi bilo lijepo da me upoznaju, ali ne vjerujem da su spremni da prihvate sve što dolazi sa mnom", zaključila je lijepa pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana