Bob Dilan gostovao u emisiji i nije progovorio ni riječ VIDEO

Agencije
Bob Dilan gostovao u emisiji i nije progovorio ni riječ VIDEO

Nakon dugog izostanka iz javnosti američki kantautor Bob Dilan pojavio se u emisiji Džimija Felona da bi promovisao svoju liniju viskija, ali pritom nije progovorio ni riječ.

Premda se nije pojavio uživo u Felonovom šou emitovom na Dan zahvalnosti, slavni pjevač se poznatom voditelju pridružio u unapred snimljenom spotu u kojem par gleda privatno izvođenje njujorškog “Big Apple Circus”-a ispijajući pritom u tišini Dilanov viski “Heaven's Door”.


U, kako pišu američki mediji, jednom od najneobičnijih dosad snimljenih reklama za viski, čuje se muzika Erika Satija, a članovi Big Apple Circus-a pred njima izvode svakojake vratolomije.

Nakon završnog aplauza Felon shvata da je Dilan nestao. “A gdje je Bob?”, u neverici pita izvođače, na šta mu voditeljka grupe odgovara da “tamo nije ni bilo nikoga”.

Ali na stolu je ostala poluprazna čaša s viskijem. “Šta li je u tom viskiju? Jesam li ja to sanjao?”, pita voditelj.

Dilan je krajem maja pokrenuo sopstvenu liniju viskija koju je nazvao “Heaven’s Door”, a čine je tri vrste tog pića - straight rue, straight bourbon i “double-barreled”. Liniju je pokrenuo s poznatim proizvođačem “Angles’s Ency” burbona i velikim obožavateljem Markom Bušalom.

Standardna linija “Heaven’s Door” prodaje se za 50 do 80 dolara po boci, a prva specijalna Bootleg Series edicija koja dogodine ‘puni’ 25 godina (riječ je o 25 godina odležanom viskiju), košta 300 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana