“Blicnet” proširio ponudu kablovske digitalne televizije

Blicnet
“Blicnet” proširio ponudu kablovske digitalne televizije

Banjaluka - Kompanija “Blicnet” proširila je ponudu kablovske digitalne televizije raznovrsnim programskim sadržajima novih kanala televizije “Pink”.

U “Blicnetu” su istakli da je ponuda obogaćena kanalima Pink World Cinema, Pink serije, Pink Chow, Pink kuvar i Pink super kids, koji se od sada nalaze u osnovnom paketu.

- Uslugu kablovske digitalne televizije odlikuje veliki broj raznovrsnih kanala, digitalni format slike i zvuka, HD format i brzo prebacivanje kanala. Televizorom upravljate samo jednim daljinskim upravljačem (ako TV uređaj sadrži DVC-C tjuner), a uslugu možete priključiti na tri televizora - istakli su u “Blicnetu”.

Mjesečna pretplata za korištenje kablovske digitalne televizije na jednom televizoru sa rentom STB-a ili CAM-a je 18 KM. Moguće je korištenje i dodatnih paketa kanala uz doplatu, poput Arena sport, HD paketa ili Premijum paketa, koji je takođe nedavno dopunjen novim kanalima.

U ponudi “Blicneta” nalazi se i internet platforma TviN, koja omogućava gledanje televizijskih kanala na mobilnim telefonima, tabletima i laptopima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana