Индијца угризла змија, он угризао супругу да умру заједно

Срна
Индијца угризла змија, он угризао супругу да умру заједно

Самастипур - Свјестан неминовне смрти након уједа змије, Шанкар Раи из индијске државе Бихар угризао је своју супругу како би заједно умрли, пренијели су локални медији.

Раија, који живи у селу Бирсингпур у дистрикту Самастипур, змија је угризла у ноћи између суботе и недјеље, 9. и 10. јуна, док је спавао. Када се пробудио и схватио шта се догодило, био је свјестан да умире.


Индијац је тада рекао својој супрузи Амири да је толико воли да жели да умру заједно. Амири је пристала да јој Шанкар угризом пренесе дио отрова који је змија унијела у његово тијело.

Доктор Јајкант из локалне болнице изјавио је да су партнери без свијести пребачени у болницу.

"Шанкур је преминуо, а Амири смо успјели да спасимо, јер је лијечење почело на вријеме", рекао је Јајкант и додао да је Амири Раи тренутно ван животне опасности, преноси "Спутњик".

Амири је за агенцију "Индија тудеј" изјавила да је Шанкар желио да умру заједно, те му је дозволила да ју угризе за зглоб руке и тако јој пренесе дозу отрова.

Случај у Индији је изазвао различите реакције и подијељена мишљења јавности о томе да ли је овај "љубавни чин" доказ екстремне посвећености или екстремне уврнутости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана