Најгори холивудски разводи

Агенције
Најгори холивудски разводи

Разводи у Холивуду ријетко када могу да протекну мирно и углавном се завршавају препуцавањем по медијима, забранама приласка, чак и истрагама Еф-Би-Аја и социјалних служби, а у свему највише трпе дјеца (не рачунајући наравно банковни рачун познатијег и богатијег супружника).

Један од највећих холивудских скандала одиграо се на Дан захвалности 2009. године, када су откривене многобројне афере голфера Тајгера Вудса, због којих је његова супруга Елин Нордегрен буквално полудјела. Напала га је голф палицама, он је наравно негирао наводе о невјерству, али су десетине жена признале да су биле у вези са прослављеним спортистом и Елин је након развода добила 100 милиона долара.

Мало ко је вјеровао да ће Ким Кардашијан и Крис Хемфрис остати заједно до краја живота, али нико није могао да претпостави да ће њихов брак трајати само 72 дана. Десет пута дуже је требало ријалити звијезди да натјера кошаркаша да потпише папире за развод јер је Крис био увјерен да се Кардашијанова за њега удала једино због рејтинга њеног ријалитија.

Турбулента веза Томи Лија и Памеле Андерсон пунила је новинске чланке средином деведесетих. Пар се вјенчао након само неколико дана познанства, али су се мирили и раскидали небројано пута. Два пута су се званично вјенчали и разводили, а бубњар је одлежао 180 дана у затвору због насиља у породици, док је Памела више пута у јавности истицала да јој је бивши супруг пренио хепатитис Ц. Посљедњи пут су се помирили 2008. године, али и та веза је била кратког вијека.

Када је брак славног музичара Пола Мекартнија и Хедер Милс окончан 2008. године, Милсова је кривила кћерку свог бившег супруга, Стелу Мекартни за њихове проблеме. Изјавила је такође да је Пол конзумирао марихуану, избо је и гурнуо док је била у другом стању. Након свих оптужби, из брака са Битлсом је изашла богатија за 48,6 милиона долара.

Денис Ричардс је након бројних свађа 2005. године поднијела захтјев за развод од Чарлија Шина док је била трудна са њиховом кћерком Лолом. Глумица је звијезду "Два и по мушкарца" оптужила да је насилни зависник од филмова за одрасле, а он је њу назвао "јадном, беспосленом свињом без талента" и "злом и лошом мајком".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана