Жена шокира изгледом: Ускоро пуни 75 година, а нико јој не вјерује

Г.С.
Foto: Dmytro Voinalovych/B92

Вера Ванг ће 27. јуна напунити 75 година, а ево у чему је тајна њеног младоликог изгледа.

Америчка дизајнерка Вера Ванг, коју су прославиле вjенчанице изгледа као да је вријеме стало, те се корисници друштвенiх мрежа редовно чуде и питају се како је могуће да не стари.

Ова славна 74-годишњакиња, чије име је познато у цијелом свијjету, открила је тајну свог младоликог изгледа, чак и на средини осме деценије, преноси Б92.

„У свijету моде сам од своје 19. године. Не испред камере, већ иза ње. Никад нисам размишљала о младости, вjероватно због тога што радим с најљепшим женама на свијету. И због тога их више замишљам као своје музе, а то је можда продуктиван начин прихватања старења“, открива Вера Ванг, која, изненађујуће - коктел на бази вотке, пуно сна и заљубљеност у посао.

Поред вотке пије воду, а редовно и вjежба, па је у завидној кондицији. Испричала је и шта највише воли да једе.

„Волим сашими са смеђим пиринчем и поврћем, кинески броколи куван на пари с пилетином или пиринчем, или салату од артичока, или рибу. Међутим, у једном тренутку сам јела парче пице сваког дана и никад нисам добила ни килограм вишка. Уопште није лоша идеја ако исцједите с ње вишак уља, свакако вас засити“, рекла је дизајнерка, која је и велики заљубљеник популарних крофни Дункин' Донатс.

 

„Волим крофну пуњену кемом и посуту шећером. Дјелује као желе, а унутра је крем од ваниле. Свиђа ми се и она розе с мрвицама...“, признала је, али на крају је открила да је њеном изгледу ипак највише доприњео тежак рад и посвећеност послу, у комбинацији с квалитетним сном.

„Шта пије она? Крв од једнорога?“, „Да ли се то она управо одјавила од старења?“, „Изгледаш сензационално“, „Заувијек дива“, неки су од коментара на рачун њеног изгледа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана