Žena šokira izgledom: Uskoro puni 75 godina, a niko joj ne vjeruje

G.S.
Foto: Dmytro Voinalovych/B92

Vera Vang će 27. juna napuniti 75 godina, a evo u čemu je tajna njenog mladolikog izgleda.

Američka dizajnerka Vera Vang, koju su proslavile vjenčanice izgleda kao da je vrijeme stalo, te se korisnici društvenih mreža redovno čude i pitaju se kako je moguće da ne stari.

Ova slavna 74-godišnjakinja, čije ime je poznato u cijelom svijjetu, otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda, čak i na sredini osme decenije, prenosi B92.

„U svijetu mode sam od svoje 19. godine. Ne ispred kamere, već iza nje. Nikad nisam razmišljala o mladosti, vjerovatno zbog toga što radim s najljepšim ženama na svijetu. I zbog toga ih više zamišljam kao svoje muze, a to je možda produktivan način prihvatanja starenja“, otkriva Vera Vang, koja, iznenađujuće - koktel na bazi votke, puno sna i zaljubljenost u posao.

Pored votke pije vodu, a redovno i vježba, pa je u zavidnoj kondiciji. Ispričala je i šta najviše voli da jede.

„Volim sašimi sa smeđim pirinčem i povrćem, kineski brokoli kuvan na pari s piletinom ili pirinčem, ili salatu od artičoka, ili ribu. Međutim, u jednom trenutku sam jela parče pice svakog dana i nikad nisam dobila ni kilogram viška. Uopšte nije loša ideja ako iscjedite s nje višak ulja, svakako vas zasiti“, rekla je dizajnerka, koja je i veliki zaljubljenik popularnih krofni Dunkin' Donats.

 

„Volim krofnu punjenu kemom i posutu šećerom. Djeluje kao žele, a unutra je krem od vanile. Sviđa mi se i ona roze s mrvicama...“, priznala je, ali na kraju je otkrila da je njenom izgledu ipak najviše doprinjeo težak rad i posvećenost poslu, u kombinaciji s kvalitetnim snom.

„Šta pije ona? Krv od jednoroga?“, „Da li se to ona upravo odjavila od starenja?“, „Izgledaš senzacionalno“, „Zauvijek diva“, neki su od komentara na račun njenog izgleda.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana