Јовани Јоксимовић син „сломио срце“

Г.С.
Foto: Скриншот

Јована Јоксимовић, водитељица и супруга Жељка Јоксимовића, испричала је како јој је син Коста „сломио срце“ након што је угледао славну глумицу.

Наиме, Коста је филм у којем је глумила Анђелина Џоли те је остао одушевљен њеном љепотом. Јована је овај детаљ испричала у емисији коју води Гоца Тржан, преноси Кликс.

„Морам испричати, то ми је једна од најбољих ситуација које смо имали с Костом. Коста иначе није дете које се нешто одушевљава као 'јао што је неко леп' или уопће не коментира туђи физички изглед'. И сад, сјећам се да је једном кад смо гледали 'Грдана' с Анђелином Џоли, а имао је једно три године, рекао мени: 'Мама, је ли могуће да је она оволико лепа?'. Ја кажем: 'Јој, па љубави да, она је стварно прелепа, али је ли ти љепша она или мама?' Јер су мени сви објашњавали да су мушкој деци мајке увијек најљепше... А он каже: 'Па мама, она је баш пуно љепша од тебе', присјетила се.

Потом је истакла да је та његова изјава није погодила, али да је добро запамтила те је увијек радо препричава.

„Ја као, Боже, јесам се увриједила... И, као, није ме погодило, али сам запамтила и ево годинама причам само о томе“, навела је.

Јована и Жељко Јоксимовић, поред сина Косте, имају и близанке Ану и Срну које имају шест и по година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана