Jovani Joksimović sin „slomio srce“

G.S.
Foto: Skrinšot

Jovana Joksimović, voditeljica i supruga Željka Joksimovića, ispričala je kako joj je sin Kosta „slomio srce“ nakon što je ugledao slavnu glumicu.

Naime, Kosta je film u kojem je glumila Anđelina Džoli te je ostao oduševljen njenom ljepotom. Jovana je ovaj detalj ispričala u emisiji koju vodi Goca Tržan, prenosi Kliks.

„Moram ispričati, to mi je jedna od najboljih situacija koje smo imali s Kostom. Kosta inače nije dete koje se nešto oduševljava kao 'jao što je neko lep' ili uopće ne komentira tuđi fizički izgled'. I sad, sjećam se da je jednom kad smo gledali 'Grdana' s Anđelinom Džoli, a imao je jedno tri godine, rekao meni: 'Mama, je li moguće da je ona ovoliko lepa?'. Ja kažem: 'Joj, pa ljubavi da, ona je stvarno prelepa, ali je li ti ljepša ona ili mama?' Jer su meni svi objašnjavali da su muškoj deci majke uvijek najljepše... A on kaže: 'Pa mama, ona je baš puno ljepša od tebe', prisjetila se.

Potom je istakla da je ta njegova izjava nije pogodila, ali da je dobro zapamtila te je uvijek rado prepričava.

„Ja kao, Bože, jesam se uvrijedila... I, kao, nije me pogodilo, ali sam zapamtila i evo godinama pričam samo o tome“, navela je.

Jovana i Željko Joksimović, pored sina Koste, imaju i blizanke Anu i Srnu koje imaju šest i po godina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana