Најбогатији брачни парови

Глас Српске
Најбогатији брачни парови

Неки парови изгледа имају све, новац, моћ, љепоту. Ако оба партнера много зарађују, онда их то чини моћним спојем, јер упоредо са љубавним односом, градили су и заједничку империју

Оснивачи „Амазона“ Џеф и Мекензи Безос у браку су 24 године. За то вријеме стекли су заједничко богатство које износи 92,7 милијарди долара.

Један од најутицајнијих и најбогатијих људи на свијету Бил Гејтс са супругом Мелиндом оженио се прије 23 године. Они су власници добротворне фондације „Бил и Мелинда Гејтс“, имају троје дјеце. Заједничко богатство брачног пара Гејтс је 89,6 милијарди долара

Оснивач и извршни директор „Фејсбука“ Марк Закерберг пет година је у браку Присилом Чен, која је његова љубав са колеџа. У браку су добили двије кћерке, а могу да се похвале богатством од 74,2 милијарде долара.

На листи најбогатијих парова су и суоснивач и извршни директор „Снепчета“ Иван Шпигл и супермодел Миранда Кер. Овај млади и успјешан пар „тежак“ је 3,44 милијарде долара.

Музичке звијезде Бијонсе и Џеј Зи има велики утицај у свијету шоу бизниса, а свој таленат добро су уновчили. Њихово заједничко богатство је 1,16 милијарди долара. Такође су један од омиљених парова на друштвеним мрежама гдје често објављују породичне фотографије. У браку су од 2008. године и имају троје дјеце.

Савјетница и кћерка америчког предсједника Доналда Трампа, Иванка Трамп и Трампов савјетник и власник царства некретнина Џаред Кушнер вјенчали су прије осам година. Њихово богатство процјењује се између 207 и 762 милиона долара.

Играч америчког фудбала Том Брејди и најплаћенији супермодел данашњице Жизел Бундшен за вријеме осмогодишњег брака добили су двоје дјеце и стекли иметак од 540 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана