Mozzart najave: Hoće li Rodni i Del Boj postati milioneri?

mozzartsport.com
Mozzart najave: Hoće li Rodni i Del Boj postati milioneri?

Pogledajte koji nas to interesantni događaji čekaju danas...

2571: DUNDALK – ŠAMROK, 21.00 (Fudbal, Irska 1)

Domaćin se poslije eliminacije od BATE Borisova iz dalje borbe u Ligi šampiona preorijentisao na domaći šampionat gdje je trenutno lider na tabeli. U posljednjih pet utakmica irske Premijer lige ubilježili su tri pobjede i dva remija. Pobjedili su Deri, Sent Patrik i Galvej, a odigrali neriješeno s Longfordom, odnosno Bohemijansom u prethodnom kolu. Šamrok zauzima treću poziciju, a njihov skor iz prethodnih pet utakmica glasi dvije pobjede (Longford i Kork Siti), dva poraza od Sent Patrika u Liga kupu i prvenstvu i jedan neriješen ishod protiv ekipe Sligo u prethodnom kolu.

2334: MILVOL - PITERBORO, 20.45 (Fudbal, Engleska, LDV kup)

Omiljeni fudbalski klub čuvene braće Troter igra u očajnoj formi. U Ligi 1 (Engleska 3) nižu poraz za porazom. U posljednjih pet mečeva četiri puta su gubili i to sa minimum dva gola u svojoj mreži na svakoj utakmici, a jednom su uspjeli da odigraju sa Skantorpom. Piterboro nije mnogo bolji. Razlika je u jednoj pobjedi koju su ostvarili u meču protiv Kolčestera. Slično stoje i na tabeli, Milvol je na 19, a Piterboro na 18. poziciji.

2321: HARTLPUL - ŠEFILD JUN, 20.00 (Fudbal, Engleska, LDV kup)

Hartlpul je poražen na prethodna tri meča u Engleskoj 4 i to od Stivenidža, Bornmauta i Karlajla. Prethodno su bili bolji od Jorka i Njuporta. Šefild je s druge strane u prilično dobroj formi. U posljednjih pet utakmica Engleske 3 izgubili su samo jednom i to od Fulama, a bili su bolji od Česterfilda, Piterboroa, Blekpula i Svindona. Hartlpul je na šestom mjestu u Engleskoj 4, a Šefild na drugoj poziciji Engleske 3.

2322: LUTON - LEJTON, 20.15 (Fudbal, Engleska, LDV kup)

Luton je u posljednjih pet mečeva u Engleskoj 4 četiri puta gubio i jednom remizirao. Gubili su od Bristola, Jeovila, Stouk Sitija (u Liga kupu) i Portsmuta. Neriješeno (2:2) odigrali su sa Oksfordom. Lejton je lider na tabeli. Pobjeđivali su na četiri prethodne utakmice (Dag & Red, Stivenidž, Njuport i Bristol Roverse), a izgubili utakmicu Liga kupa od Milton Kinza.

7828: V. TROICKI - F. TIJAFO, 21.35  (Tenis, US open)

Viktor se prvi put sastaje sa sedamnaestogodišnjim Amerikancem koji se nalazi na 257. mjestu ATP liste. U posljednjih 10 mečeva Tijafo je pet puta pobjeđivao i isto toliko puta gubio. Troicki koji je na 22 mjestu liste ipak je favorit u ovom meču, ali to rezultati u posljednje vrijeme ne potvrđuju. Naime, nalazi se u crnoj seriji od šest vezanih poraza, a posljednji put slavio je na Vimbldonu protiv Dastina Brauna.

7785: R. GASKE - T. KOKINAKIS, 18.20 (Tenis, US open)

Francuz se prvi put sastao sa Australijancem Kokinakisom nedavno u Sinsinatiju i bio bolji. Gaske zauzima visoku 12. poziciju na ATP rang-listi, a ove godine upisao je sedam pobjeda i tri poraza. Australijanac je na 71. mjestu, a njegov ovogodišnji skor u prethodnih deset mečeva glasi šest pobjeda i četiri izgubljena meča.

7791: R. FEDERER - L. MAJER 20.20 (Tenis, US open)

Drugi reket svijeta u periodu od 2005. do 2015. šest puta se sastajao sa Majerom i svaki put ga pobjeđivao. Nijemac je u ovom slučaju autsajder kako po ATP listi (216. pozicija) tako i po rezultatima koje je ostvario u prethodnih 10 mečeva (dvije pobjede i osam poraza). Federer je trijumfovao u svakom od deset posljednjih mečeva, osim u onom sa Đokovićem na Vimbldonu.

7832: S. VAVRINKA - A. RAMOS, 23.05 (Tenis, US open)

Ova dva tenisera ukrštala su rekete četiri puta do sada, i svaki put Švajcarac je bio bolji. Dva puta 2012, i isto toliko puta naredne 2013. Vavrinka koji je peti igrač svijeta, u posljednjih deset mečeva ima polovičan učinak - pet puta je pobjeđivao i isto toliko puta izgubio. Ali je u prednosti u odnosu na Španca Alberta Ramosa koji je na 58. poziciji ATP rang-liste. Interesantno je da i Ramos ima identičan odnos pobjeda i poraza kao i Švajcarac…

7787: E. MARI - N. KIRJOS, 01.05 (Tenis, US open)

Endi je Kirjosa do sada pobjeđivao tri puta. Najpre 2014. na Mastersu u Kanadi, a zatim i na ovogodišnjem Australijan openu i Rolan Garosu. Australijanac, koji je 37. na ATP listi, je na posljednjih deset mečeva šest puta pobjeđivao i četiri puta gubio, dok je Mari, koji se nalazi na poziciji broj tri, na istom broju mečeva dva puta bio poražen (nedavno od Federera u Sinsinatiju), a osam puta trijumfovao.

7874: D. KOVINIĆ - A. KRUNIĆ, 20.20 (Tenis, US open)

Crnogorka i Srpkinja nikada ranije nisu igrale jedna protiv druge. Podgoričanka Danka Kovinić je 81. na WTA listi, a na posljednjih deset mečeva upisala je šest pobjeda i četiri poraza. Aleksandra Krunić (65. nalisti) je na posljednjih deset mečeva sedam puta gubila i tri puta pobjeđivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana